KONTAKT OS PÅ TLF. 86620337

Om klinikken

Velkommen hos Christian Bak

Hos speciallæge Christian Bak varetager vi en bred vifte af undersøgelser og behandlinger inden for specialet øre-næse-halssygdomme. Klinikken udreder og behandler øre-næse-hals lidelser hos både voksne og børn.
Klinikken, som har til huse i det helt nye sundhedshus på Tolboden, er åben for alle patienter, også selvom man ikke har en henvisning fra egen læge.


Vores område

Det drejer sig typisk om:

Høreprøver på voksne og børn, undersøgelse for væske i mellemøret. Undersøgelse og behandling for akutte infektioner så som mellemørebetændelse, bihulebetændelse, halsbetændelse, klump i halsen med flere.

Vi hørescreener børn, laver allergiudredninger (priktest), undersøger for svimmelhed via forskellige tests og har desuden stor erfaring med drænbehandlinger.

Vi udfører operationer med henholdsvis fuld- og lokalbedøvelse. Hertil har vi dygtige narkoselæger tilknyttet klinikken.

Du kan klikke på det efterfølgende link og se en oversigt over det fulde udbud af vores ydelser.

Mød vores personale

Du kan herunder se hvilke ansigter du vil møde i klinikken - vi ser frem til at møde dig.

Tilsyn

Klinikken har bestået Sundhedsstyrelsens lovpligtige tilsyn uden anmærkninger. Læs mere her.

Egenbetaler og sundhedsforsikring

Klinikken tilbyder undersøgelse og behandling af patienter med sundhedsforsikringer, samt patienter der ønsker at betale selv. Vi kan typisk tilbyde tider indenfor 1-2 uger til første undersøgelse, med forbehold for ferieperioder. Læs mere her.

Webdesign og fotograf: seemore.dk

Klinikken er blevet akkrediteret efter den Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM):
læs mere